O nama

STRUČNJACI ZA UDOBAN SAN!

 

Udoban madrac prvi je i osnovni preduvjet za zdrav i miran san.

Da bismo Vam omogućili takvo što, u proljeće 2015. godine krenuli smo s proizvodnjom madraca, nadmadraca i jastuka od memorijske pjene, te izradu kompletnog namještaja za spavaće i dnevne sobe. Naši su proizvodi vrhunske kvalitete, od prirodnih materijala, trajni i udobni. Želite li se buditi odmorni i nasmiješeni, odaberite naše proizvode i krenite u avanturu lakog i udobnog sna. Proizvode radimo isključivo po narudžbi, odnosno po mjeri i željama Vas, naših hvalevrijednih kupaca. 

Imate li problema s kralježnicom, a ne želite mijenjati svoj madrac?

Mi imamo idealno rješenje za Vas. Naš nadmadrac "Feniks light sleep" od memorijske pjene u potpunosti će promijeniti Vaš san i omogućiti Vašoj kralježnici odmor bez ikakvih opterećenja i neudobnih položaja. Želite zamijeniti stari madrac novim, a niste sigurni koji bi Vam odgovarao? U našoj ponudi imamo nekoliko vrsta madraca. Neki od njih su pogodni za djecu ili sportaše, također imamo i medicinske madrace. Odnosno imamo madrace za svačiji ukus jer ih radimo po narudžbi pa će Vas naši stručnajci pravilno usmjeriti na idealan odabir komponenti za Vaš madrac.

Ako ste vlasnici apartmana ili hotela imamo za Vas kompletno opremanje sa vrhunskim krevetima, trosjedima ili dvosjedima, kutnim garniturama i slično. Za sve informacije šaljite nam upit ili nas kontaktirajte telefonski.

Do sada su nam mnogi vlasnici turističkog smještaja ukazali svoje povjerenje i jako su zadovoljni našim proizvodima, a nadasve našim radom po njemačkom sistemu.

 

VRIJEDNO SPOMENA

 

Stručnjaci za udoban san su tu zbog Vas i na usluzi od 0-24 samo za Vas jer sve što radimo, radimo sa strašću i trudom da Vama ponudimo najbolje po pristupačnim cijenama. 

Kontaktirajte nas bez obzira na kupnju i saznajte sve što Vas zanima.

 

ADRESA

Radnička 115,
Donji Kneginec

UPRAVA

097 769 0431

PRODAJA

092 280 0089