Nadmadrac od memorijske pjene "Feniks light sleep" 200*80*4

Dimenzija nadmadraca: 200x80x4 (dxšxv) [cm]

Imate neudoban madrac, loše spavate, budite se umorni? Ako ste samo na jedno pitanje odgovorili potvrdno, imamo rješenje za vaše probleme.

Nadmadrac od memorijske pjene "Feniks light sleep" idealan je proizvod koji će u trenu Vaš stari madrac pretvoriti u udobno mjesto za odmor.

Jezgra nadmadraca je od memorijske visco pjene, oznake VA5015, gustoće 50 kg/m3, a proizvođač je Vitafoam Manchester.

Navlaka je od coolmax materijala koji poboljšava san zahvaljujući sposobnosti brzog otpuštanja vlage iz kože, pa se tako tijelo održava suhim. Coolmax je tkanina vrhunske kvalitete, omogućuje stalno strujanje zraka te tako ima antialergijska i antibakterijska svojstva. Tkanina štiti od grinja i bakterija te uklanja neugodne mirise i iritaciju kože.  

Memorijska pjena je inovativni proizvod koji je izumila NASA za svoje potrebe. Od prije nekoliko godina dostupna je i za šire tržište.

Memorijska pjena idealna je za osobe koje imaju problema sa kralježnicom, za nepokretne osobe jer se ne stvaraju dekubitusi i za sve one koji žele udobno spavati a da pritom previše ne opterete svoj kućni budžet. Iskoristite sve prednosti memorijske pjene, NASA je izmislila za Vas.

Moguće su i vanstandardne dimenzije.

BESPLATNA DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU.

Način plaćanja: Internet bankarstvom, općom uplatnicom i pouzećem.

Za sva dodatna pitanja pošaljite nam upit.

Za veće količine odabravamo dodatni popust!

Cijena:
790,00 kn 513,00 kn

ADRESA

Radnička 115,
Donji Kneginec

UPRAVA

097 769 0431

PRODAJA

092 280 0089