Anatomski oblikovan jastuk od memorijske pjene "Feniks Silver"

  • dimenzije jastuka: 53x33x12 cm 
  • navlaka jastuka je mekana, pamučna i lako se skida te je periva u perilici
  • u sebi sadrži srebrne niti koje utječu na bioritam i ugodno spavanje
 

Imate problema s bolovima u leđima, vratnoj kralježnici, nesanicom, alergijama?Anatomski oblikovan jastuk od memorijske pjene sa srebrnim nitima idealan je proizvod za Vas!

Memorijska pjena idealna je za osobe koje imaju problema sa kralježnicom, za nepokretne osobe jer se ne stvaraju dekubitusi i za sve one koji žele udobno spavati a da pritom previše ne opterete svoj kućni budžet. Iskoristite sve prednosti memorijske pjene, NASA je izmislila za Vas.

Navlaka jastuka je mekana, pamučna i lako se skida te je periva u perilici, a u sebi sadrži srebrne niti koje utječu na bioritam i ugodno spavanje.

Jastuk je napravljen od memorijske pjene memory, koja reagira na toplinu. Ova karakteristika vam daje osjećaj "uranjanja" u jastuk ili osjećaj bestežinskog stanja - kada legnete na njega, pjena se prilagođava vašoj temperaturi, a time i obliku vašeg tijela. Jastuk Silver memory preporučuje se svima koji se ujutro bude s bolovima u vratu. Jastuk od memorijske pjene otklonit će opterećenje iz vrata i ukloniti bolove.

 

 

Cijena:
290,00 kn 199,00 kn

ADRESA

Radnička 115,
Donji Kneginec

UPRAVA

097 769 0431

PRODAJA

092 280 0089